Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi Borderlands 2 DLC za 2. travnja

Autor: Exxar

psycho

Iz Gearboxa su na upravo proteklom PAX Eastu objavili kako će 2. travnja izdati novi DLC za Borderlands 2 koji će podići level cap i uvesti novu razinu oružja.

Maksimalni level za likove tako će postati 61, što će biti besplatno svim vlasnicima Season Passa no ostale će koštati 4.99 američka dolara. U to je također uključena i nova razina oružja - Pearlescent, već ranije poznata iz prvog Borderlandsa. Na isti dan će također biti omogućena i nova težina igranja, Ultimate Vault Hunter's Mode koja će biti dostupna svima koji su prešli True Vault Hunter Mode i dosegli 50. level. Za razliku od level increasea ova novost biti će svima besplatna.

Osim toga, najavljen je i šesti playable character: Krieg. Baziran je na Psycho banditima i orijentiran ka visoko rizičnom ponašanju - ulijetanju u gomile protivnika, pa će njegovi skill treejevi (Bloodlust, Mania i Hellborn) nagrađivati neprekidnu koljažu i primanje damagea. Kako ipak ne bi bilo toliko lako zaginuti s njim, gearboxovci su mu za action skill dodijelili Blood Axe Rampage koji mu omogućuje healanje za svaki kill. Kada će Krieg biti dostupan, još nije poznato, ali je zato poznato da ćete za njega morati izdvojiti 9.99 američkih dolara čak i ako imate Season Pass.

krieg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona