Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Marvel Heroes - 4. lipnja

Autor: Exxar

shot

Gazillion Entertainment objavili su da će njihov online ARPG Marvel Heroes svjetlo dana ugledati 4. lipnja ove godine.

Marvel Heroes je free to play online akcijski RPG sa, kladimo se da ovo nikada ne bi pogodili, Marvelovim superjunacima u glavnoj ulozi. Upravljajte Iron Manom, Hulkom, Wolverinom i ostalima te mlatite valove za valovima kriminalaca, robota, čudovišta i superzlikovaca. Glavni i odgovorni za igru je David Brevik, jedan od tvoraca Diabla, a za priču je zadužen Brian Michael Bendis koji kotira prilično visoko među Marvelovim piscima.

Zvuči izvrsno? Zasad da, no imajte na umu kako ćete igru početi samo sa jednim od svega nekolicine heroja dostupnih na početku dok ostale morate otključati in-game valutom. Ona se doduše može zarađivati i u igri, no prijašnje iskustvo s takvim stvarima nas uvijek tjera na oprez. Sva sreća da će igra biti besplatna pa ćete je i sami moći provjeriti kada izađe. Ako ste ipak nestrpljivi, morat ćete upecati beta key (dijele se povremeno) ili kupiti neki od paketa (otključavaju heroje i alternativne skinove) iz Founders programa koji daju pristup beti odmah sada. Ako se odlučite na tu opciju, moći ćete pristupiti punoj verziji igre i do sedam dana ranije.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona