xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Najavljen Heartstone: Heroes of Warcraft

Autor: Exxar

heartstone

Blizzard je na PAX Eastu upravo najavio Heartstone: Heroes of Warcraft, računalni CCG inspiriran čime drugim nego svojom nedodirljivom zlatnom kokom.

Heartstone je već neko vrijeme u razvoju, a plod je ljubavi ekipe iz Blizzarda prema CCG-ovima. Igra će naravno biti free to play, i jednako tako karte će se osim stjecanjem u igri (što uključuje i craftanje karata, vrlo interesantno) naravno moći kupovati i novcem. Još nije poznato kada će Heartstone biti dostupan, no najavljeno je kako će biti izdane verzije za Windowse, Mac te nešto kasnije iPad. Da ne duljimo previše, pogledajte filmić u kojem Blizzardovci opisuju svoju igru:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona