Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dishonored, XCOM i Borderlands 2 DLC

Autor: Exxar

kill

Danas je bio vrlo uzbudljivi dan za ljubitelje dobrih video igara; izdani su dugo očekivani Dishonored i XCOM, a također je tjedan dana ranije nego je bilo planirano u optjecaj pušten i prvi DLC za Borderlands 2.

Dishonored i XCOM danas su doduše u prodaju pušteni samo za američko tržište dok ćemo se mi Europljani nažalost morati strpiti do petka. Bilo kako bilo, pred nama su dvije izvanredne igre koje su istovremeno dostojni nasljednici starih legendi (Dishonored je poprilično inspiriran Thiefom a o XCOM-u zaista ništa dodatno ne treba reći :)) ali i izvanredne igre same po sebi. Vidjeti visokobudžetne naslove u ovakvim žanrovima danas je zaista osvježenje u moru simplificiranih igara, i nadamo se mnogim dobro provedenim satima.

xcom

A što se Borderlandsa tiče - DLC donosi novu klasu Mechromancera koja igračima na raspolaganje stavlja vlastitog robota prikladnog naziva Deathtrap. Ako ste preorderali igru, ovaj DLC već ste dobili potpuno besplatno.

mechromancer

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona