Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legend of Grimrock Dungeon Editor

Autor: Exxar

Ekipa iz Almost Humana konačno su u optjecaj pustili dungeon editor za svoj izvanredni old-school dungeoncrawler Legend of Grimrock.

Editor igračima omogućuje izradu vlastitih levela koje je također moguće međusobno povezati u čitave kampanje, skupa sa vlastitim intro i outro animacijama. Moguće je editirati doslovno sve - od kompleksnog skriptiranja zamki i mozgalica, preko modificiranja svih postojećih predmeta, tekstura i modela u igri, pa sve do potpuno novih itema i monstera koji mogu koristiti sasvim nove teksture, modele i zvukove. A najbolje od svega je što svoje levele možete isprobati odmah iz samog editora, bez potrebe za zasebnim pokretanjem igre.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona