Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mists of Pandaria pred vratima

Autor: Exxar

Blizzard sutra u pogon pušta Mists of Pandaria, četvrtu ekspanziju za svima dobro znani MMORPG World of Warcraft.

Mists of Pandaria u igru uvodi jedan čitav novi kontinent azijskog štimunga, naslovnu Pandariu, a s njom naravno dolaze i nova klasa Monk te rasa Pandaren iliti ogromne antropomorfne pande. Oko njih je već bilo podosta kontroverzije među fanovima, no krajnja linija je - ako ste i do sada bili ljubitelj WoW-a, MoP će vam dati još više onoga što volite, a ako ni do sada niste bili obožavatelj, nećete to ni postati. Novog sadržaja u obliku raidova, daily questova i ostalog ima na pretek, no nema tu ničeg što se odmiče od već viđenog.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona