Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Borderlands 2 u prodaji

Autor: Exxar

Danas je na američkom tržištu u prodaju pušten Borderlands 2, RPG/pucačina iz Gearboxa. Nama pak stiže tek u petak.

Borderlands 2 odvija se pet godina nakon događaja iz jedinice. Negativac Handsome Jack zavladao je Pandorom koju namjerava industrijalizirati a dotadašnje koloniste istrijebiti. No koga briga za priču, svi smo ovu igru čekali zbog njenog genijalnog kombiniranja FPS-a i ARPG-a. Ovaj ćete put tako na raspolaganju imati četiri različita lika (svaki sa tri moguća puta razvoja u obliku skill treejeva) i gomilu, ali zaista gomilu slučajno generiranih instrumenata uništenja. Neka igre počnu! Za najbolje rezultate konzumirati u multiplayeru za četiri igrača.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona