Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Službeno najavljen Dragon Age 3

Autor: Exxar

dai

Iz Biowarea je konačno došla potvrda trećeg nastavka Dragon Age franžize -Dragon Age III: Inquisition.

Ovaj naziv jedan je od nekolicine koji su procurili pred oko mjesec data kao mogući kandidati. Ako je vjerovati dotičnim informacijama, radnja igre biti će smještena na kontinentu Orlaisu te će biti fokusirana na sukob unutar dominantne religije The Chantry. Iz Biowarea, osim naslova igre, još su jedino htjeli otkriti kako je ona rađena u Frostbite 2 engineu, a o detaljima glede njezina sadržaja biti će govora tek kasnije.

Dragon Age III možemo očekivati krajem 2013.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona