Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

NCSoft zatvara City of Heroes

Autor: Exxar

crowd

Ovaj petak igrače prvog superherojskog MMO-a City of Heroes iznenadila je vrlo neugodna vijest: izdavač NCSoft otpustio je razvojni tim i objavio kako će ugasiti igru 30.11. ove godine.

Gašenje jednog MMO-a nikad nije ugodna stvar za igrače, no fanovi CoH-a dodatno su šokirani činjenicom da NCSoft igru ne gasi zbog neprofitabilnosti (npr. zarađuje više od od Guild Wars 1) već zbog "promjene fokusa tvrtke zbog kojeg se City of Heroes više ne uklapa u njihovu dugoročnu strategiju". CoH jest vrlo star za jedan MMO (više od 8 godina), no igra nikada nije bila življa te se niti nakon otvaranja na njoj nije radilo koliko danas. Gore od igrača prošli su jedino developeri, koje je u petak na poslu iz vedra neba dočekala obavijest kako je njihov studio ugašen i kako su svi otpušteni.

Počelo je kružiti nekoliko teorija o točnom razlogu gašenja City of Heroes, no iz NCSofta do sada nisu dali nikakvo objašnjenje osim doslovno onoga gore navedenoga. Igrači su počeli organizirati akciju spašavanja, a tračak nade pojavio se u informacijama kako je nakon ove obavijesti nekoliko izdavača pristupilo NCSoftu sa ponudama da od njih preuzmu igru. Nadamo se kako će NCSoft prihvatiti neku od tih ponuda "potaknut" nedavnim gubitkom od 6 milijuna dolara (kojim su isto tako vjerojatno bili potaknuti da nešto ugase, pa su odabrali CoH). No po dosadašnjem iskustvu (Auto Assault, Tabula Rasa), CoH-u se loše piše...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona