Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Star Wars: The Old Republic ide Free to Play

Autor: Exxar

sshot_ancient_hypergate

Kao što su mnogi pretpostavljali nakon pomalo grbavih prvih pola godine igre, iz EA i Biowarea su najavili kako će njihov MMO Star Wars: The Old Republic na jesen prijeći na hibridni Free to Play model naplate.

U stilu pionira ovog modela, Turbineovih Dungeons & Dragons Online i The Lord of The Rings Online,  Star Wars: The Old Republic otvorit će svoja vrata svima zainteresiranim besplatno, ali uz određena ograničenja, dok će pretplatnici i dalje imati potpuni pristup igri. Bit će uvedene mikrotransakcije uz valutu Cartel Coins te će besplatni igrači na taj način moći otključati sadržaj koji je inače rezerviran za pretplatnike. Oni će pak svaki mjesec dobivati određenu količinu Cartel Coinsa besplatno. Naravno, u karakteristika koja ovakav model čini uspješnim ili upropašćuje igru su stvari dostupne mikrotransakcijama (pored naravno onih nedostupnih besplatnim igračima ali uključenima u pretplatu). Trenutno nema naznaka u kojem smjeru će mikrotransakcije u TOR-u ići, no iz Biowara su već najavili kako će novi sadržaj za igru prelaskom na ovaj model biti igračima isporučivan češće.

sshot_hk51

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona