Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Endless Space u prodaji

Autor: Exxar

Jučer je u prodaju pušten Endless Space, turn-based 4X strategija nezavisnog francuskog razvojnog studija Amplitude.

Kao i kod većine igara ovog žanra, u Endless Spaceu preuzimate kontrolu nad jednom od dostupnih civilizacija te se kolonizacijom planeta, razvojem tehnologije, ratovanjem i diplomacijom borite protiv suparnika. Igra je naprosto ogromna u svakom pogledu - od tech treeja, preko veličine mapa pa sve do mogućnosti customizacije svemirksih brodova. Sve je iznimno uglancano a grafika je predivna, toliko da je teško povjerovati da se ne radi o proizvodu nekog od najvećih studija.

A da stvar bude još bolja, Amplitude su igru razvijali uz sudjelovanje fanova putem glasanja koje mogućnosti će biti implementirane i kada. Kako stvari stoje, tako će nastaviti i dalje, stoga ako želite pridonijeti nastanku potencijalnih Endless Space ekspanzija ili novih igara ovog studija, posjetite njihovu web stranicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona