Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Posljednji Secret World beta vikend otvoren za sve

Autor: Exxar

screenshot

Iz Funcoma su objavili kako će posljednji beta vikend (od ovog petka do nedjelje) nadolazećeg MMO-a The Secret World biti otvoren za sve.

Jedini uvijet da pristupite beta vikendu je da se do petka registrirate na službenoj stranici igre. Za razliku od većine ostalih MMO-ova, The Secret World smješten je u sadašnjost, ali sa razlikom (ili možda ne, nikad se ne zna :) ) da su svjetske zavjere i priče o nadnaravnim pojavama i bićima istinite. Kao pripadnik jedne od tri tajne organizacije, vaš lik suočavat će se sa mnoštvom različitih natprirodnih prijetnji.

No neće se sve svoditi na sukobe - još jedna karakteristika koja Secret World razdvaja od konkurencije, osim sustava razvoja likova bez klasa i levela, su questovi koji uključuju veliku količinu istraživanja, kako unutar igre, tako i izvan nje. Naime, pojedine zagonetke najlakše ćete riješiti ako upogonite Google i Wikipediu te tako istražite problematiku. Naravno, ako ste ipak više naklonjeni tradicionalnim MMO aktivnostima, tu su i borbeni questovi, ali i oni koji zahtijevaju šuljanje i izbjegavanje protivnika.

The Secret World u prodaju ulazi 3. srpnja, a ovo je izvrsna prilika da se sami uvjerite je li igra vrijedna vašeg novca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona