Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

TERA počela pružati free trial

Autor: Exxar

Nedavno (za zapadno tržište) izdan fantasy MMORPG TERA otvorio je free trial program te sada igru možete isprobati tijekom tjedan dana besplatnog igranja.

Ako niste sudjelovali u beti ove igre koja je nedavno puštena u optjecaj na zapadnom tržištu, sada je prilika da je isprobate. TERA se za razliku od većine ostalih MMORPG-ova diči akcijskim sustavom borbe gdje su pozicioniranje, timing i refleksi od iznimne važnosti, tako da se ne svodi sve na jednolični point-and-clik po moru ikonica na action barovima. Stoga, ako vam ne smetaju specifični vizualni stil, prisutnost patuljaste rase antropomorfnih životinja i slične stvari proizašle iz azijskih tvornica igara, na stranici En Masse Entertainmenta možete pročitati upute kako se priključiti. Naravo, tu je određena količina ograničenja standardnih za ovakve programe, pa tako nećete moći napredovati iznad 23. levela (od kud li su samo iščupali taj broj?), opcije za komunikaciju sa drugim igračima biti će vam prilično skromne, itd.

Kako bi se izbjegle moguće zabune - En Masse je developer igre za zapadno tržište te također održava servere za američku regiju. Europsku verziju održava Frogster stoga ju je bolje izbjegavati, kao i u većini ostalih slučajeva gdje jedan MMO u Europi održava različita tvrtka od (najčešće) američkog developera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona