Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Krater i Sins of A Solar Empire: Rebellion u prodaji

Autor: Exxar

Početkom tjedna u prodaju su pušteni Krater, party-based akcijski RPG švedske razvojne kuće Fatshark te Sins of a Solar Empire: Rebellion, samostojeća ekspanzija za kultnu igru iz 2008.

Krater je smješten u postapokaliptičku Švedsku u područke oko, kao što ste vjerojatno pogodili, ogromnog kratera odnosno rupe u zemlji. Ona u svojim dubinama krije mnoge tajne a igrač preuzima ulogu ekipe avanturista koji se poput mnogih drugih zapućuju u njen sustav tunela u potrazi za bogatstvom. No igra nije ograničena samo na dubine kratera, već se odvija i u okolnim krajevima i naseljima. Kao glavne adute iz Fatsharka izdvajaju velike čari istraživanja, opsežan crafting sustav te ozljede sa trajnim posljedicama koje uključuju i permadeath (učestalost zadobivanja takvih ozljeda podesiva je u opcijama).

Sins of a Solar Empire puno je poznatija igra, a njena najnovija ekspanzija Rebellion potpuno je samostojeća te bi je se vrlo lako moglo nazvati i nastavkom. Osim novosti uvedenih u prošle dvije ekspanzije, Rebellion sadrži novu, još veću klasu svemirskih brodova od kapitalnih - titane, još jednu novu klasu brodova, ovaj puta po veličini između frigata i lovaca - korvete, nove frakcije (Loyalists i Rebels) za postojeće tri strane, nove brodove postojećih klasa, nove tehnologije, itd. Naravno, tu je i novi grafički engine. A ako još niste čuli za Sinse te ste ljubitelj 4X igara, ne znate što ste propustili - radi se naime o realtime 4X igri smještenoj u bespuća svemira koja kombinira najbolje elemente klasika poput Civilizationa i Galactic Civilizationsa sa najboljim elementima realtime strategija.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona