Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Riders of Rohan izlaze u rujnu

Autor: Exxar

Na E3-u iz Turbinea dolazi najava kako će četvrta ekspanzija za njihov popularan fantasy MMO The Lord of The Rings Online, Riders of Rohan, biti upogonjena 5. rujna ove godine.

Riders of Rohan najavljeni su kao dosad najveća ekspanzija za LOTRO, dodavanjem u igru istočnih ravnica Rohana kao najvećeg područja u igri. Kao najveća mehanička novost najavljena je borba na konjima, te će igrači po svojim željama moći prilagođavati njihov oklop i borbene vještine. Osim toga, maksimalni level podignut je na 85, a epska priča prikazati će razdvajanje Prstenove družine kod Amon Hena.

Ekspanzija će biti dostupna u tri verzije - osnovnoj, Heroic i Legendary a potonje će sa sobom nositi mnoštvo bonusa, uz naravno nešto veću cijenu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona