Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dvije nove LOTR video igre

Autor: Exxar

Protekli tjedan najavljene su dvije nove Lord of The Rings video igre: Guardians of Middle-Earth i LEGO Lord of The Rings.

Guardians of Middle-Earth trebala bi ići ruku pod ruku uz nadolazeći Hobbit film te izaći najesen na Xbox Live Arcadeu i PlayStation Networku. To izgleda malo neobično s obzirom na to da igra nema nikakve veze sa događajima iz Hobbita već se radi o multiplayer arenskoj tabačini sa likovima poznatim iz LOTR filmova. Neobično za jednu LOTR igru, uvjerite se i sami trailerom:

Druga najava razveselit će mnoge - Lord of The Rings postala je najnovija franšiza prikazana LEGO čovječuljcima i kockama. LEGO Lord of The Rings slijediti će događaje iz LOTR filmova u prepoznatljivom humorističnom stilu LEGO video igara, a najavljeno je kako će svi likovi Prstenove družine biti igrivi. Igra će biti izdana najesen za PC, Xbox 360, PS3, Wii, DS, 3DS i Vitu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona