Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Star Wars 1313

Autor: Exxar

announcement

Izdavačka kuća LucasArts najavila je novu video igru smještenu u Star Wars univerzum: Star Wars 1313, nazvanu po 1313. razini planeta Coruscanta na kojem će se radnja odvijati.

Za razliku od većine ostalih Star Wars igara, u 1313 igrač će biti smješten u ulogu lovca na glave te će se kroz igru probijati koristeći egzotična oružja, različite vještine i gadgete, bez trunke upotrebe Sile. Fokus igre je najavljen kao "brzo tempirana borba u kombinaciji sa cover-based borbom" sa platformskim elementima. Priča će se, osim od (očito) lova na glave, sastojati od otkrivanja velike zavjere u kriminalnom miljeu Coruscanta. Više informacija o igri biti će otkriveno na E3-u koji počinje ovog utorka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona