Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izašao Diablo 3!

Autor: Exxar

diabloDošao je i taj dan! Novi nastavak najslavnijeg hack and slasha danas je pušten u optjecaj u trgovinama i digitalno, a oni koji su igru naručili unaprijed imali su priliku ponovo zakročiti u svijet Sanctuary već od ponoći.

Nakon dugog čekanja Diablo 3 je tu, i bez obzira volite li ga ili ne, nikako ne bi trebali propustiti priliku da ga isprobate. Naravno, ako ste skeptični nema naročito smisla da za isprobavanje ispljunete 60 eura, no tu je zato Diablo 3 Starter Edition koji funkcionira kao free trial a čiji keyevi za pristup zasad dolaze uz kupljene primjerke igre.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona