Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Dungeonbowl

Autor: Exxar

screen_1

Nakon nedavno izdanog Confrontationa, ekipa iz Cyanidea najavili su nastavak Blood Bowla - Dungeonbowl.

Rađen po licenci od Games Workshopa, Dungeonbowl će poput svog prethodnika biti taktički turn-based križanac RPG-a i sportske igre. U fantasy verziji američkog nogometa, igrači će upravljati timovima sastavljenim od ljudi, orkova, elfova i ostalih rasa te se za loptu boriti u tamnicama. Na izbor će biti nekoliko timova, od kojih će svaki obuhvaćati tri rase, a loptu će trebati pronaći u jednoj od šest škrinja pri čemu ostalih pet krije eksplozivne zamke. Kretanje tamnicom biti će otežano različitim preprekama te također i teleporterima, koji se također mogu iskoristiti i za stjecanje prednosti pred protivnikom. I naravno, to ne bi bilo to kada se sukob među timovima ne bi odvijao na fizičkoj razini, pa će tako i ovaj put glavni element igre biti međusobna borba.

Puštanje Dungeonbowla u prodaju najavljeno je za sredinu godine i to samo za PC.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona