Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otkazana Dragon Age 2 ekspanzija

Autor: Exxar

box_artMark Darrah, Biowareov producent Dragon Agea 2, izjavio je kako su odustali od DA2 ekspanzije koja je trebala nositi ime Exalted March.

Darrah je naime objasnio kako se Dragon Age tim u potpunosti fokusirao na slijedeći stadij DA sage, no još uvijek ne želi otkriti o čemu se konkretno radi. Naveo je kako im je jako važno što fanovi serijala misle o tome i što bi željeli vidjeti u budućnosti Dragon Agea, te kako će također razmotriti što je to prijašnje Biowareove klasike učinilo takvima i što današnja situacija u industriji igara omogućuje. Bilo kako bilo, ovo fokusiranje na budućnost Dragon Agea znači obustavljanje daljnjeg proširivanje DA2, no još uvijek će ga po potrebi podržavati patchevima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona