xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Space Pirates & Zombies proširen

Autor: Exxar

spaz_bh

Space Pirates & Zombies, simpatični top-down space shooter u najboljoj maniri Elite ili Freelancera 19. ovog mjeseca dobiti će besplatnu ekspanziju.

Ona će u igru uvesti novu frakciju, Bounty Huntere koje možete unajmiti da vam pomažu ali koji će vas također loviti ako se zamjerite ostalim stanovnicima galaksije. Ekspanzija također uvodi izazove u obliku borbi u areni, te donosi desetak novih vrsta brodova.

Ako je ovo prvi put da čujete za Space Pirates & Zombies, znajte da se radi o single-player svemirskoj shooter/trading/exploring igri u kojoj upravljate vlastitom flotom brodova, nadograđujete ih i istražujete nove, surađujete ili ratujete sa različitim frakcijama, osvajate zvjezdane sustave ili ih pak branite od svemirskih zombija. Da, zombiji - infestirani svemirski brodovi i baze koji se razmnožavaju, inficiraju druge brodove, i kako vrijeme protječe postaju sve veća prijetnja. Da dobijete dojam kako cijela stvar izgleda, pogledajte beta trailer:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona