Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Assassin's Creed III otkrio prvi trailer

Autor: Belmorn

Assassins-Creed-IIIJučer je objavljen debitantski trailer za treći dio Assassin's Creed franšize. Nakon renesanse i Križarskih ratova igra se seli u vrijeme Američke revolucije.

Radnja u sadašnjosti nastavlja pratiti Desmonda koji je u potrazi za spasenjem Zemlje od Sunčeve baklje koja bi izbrisala čovječanstvo krajem 2012. godine.

Novi protagonist, odnosno Desmondov predak u Animus stroju biti će Connor, polu-indijanac iz plemena Mohawk rođen pod imenom Ratohnhaké:ton. Njegove vještine uključuju šuljanje u divljini, baratanje tomahawkom i novo za serijal - penjanje po drveću. Connor se za razliku od prethodnika Ezia neće boriti zbog osvete, nego za viši osjećaj pravde.

Najavljeni gradovi u igri biti će Boston i New York, kao i divljina koja ih okružuje. Connor će u divljini moći hvatati životinje i prodavati njihovo krzno kao novi sustav ekonomije.

Ubisoftov glavni studio na ovoj igri radi od 2009. godine, kad su izdali Assassin's Creed II (ekspanzije su radili sporedni studiji) i obećali su da će ovo biti najveći od svih nastavaka. Connorov dolazak na konzole i PC je najavljen za 31. 10. 2012.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona