Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljena nova ekspanzija za The Lord of The Rings Online

Autor: Exxar

riders_of_rohan_logo

Američki izdavač Turbine najavio je kako će najesen u optjecaj pustiti novu ekspanziju za popularni MMO The Lord of The Rings Online: Riders of Rohan.

Kako je vidljivo iz njenog naziva, Riders of Rohan će igrače odvesti na ravnice Rohana, zemlje poznate po neustrašivim jahačima. Ekspanzija će u početku sadržavati istočne predjele Rohana te će to biti do sada najveće izdano novo područje u igri. Igrači će također moći posjetiti Amon Hen, mjesto na kojem se raspala Prstenova družina, te rub šume Fangorn.

Još nije poznato puno konkretnih novosti koje će ekspanzija sadržavati, no potvrđeno je kako će level cap biti podignut do 85. levela, te da će biti uveden sustav borbe na konjima. Bojne konje biti će moguće customizirati, te će osim općenitih skillova dostupnih njihovim korištenjem svaka klasa imati i vlastite. A kako ne bi sve ostalo na neravnopravnom natjeravanju pješadije, postojati će i skupine jahača wargova koje će igračima pružiti ravnopravan izazov. Također, nije poznato hoće li borba na konjima biti dostupna i u starim područjima igre ili samo u Rohanu, no rečeno je kako ona definitivno neće biti moguća u gradovima ili instancama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona