Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi detalji o MechWarrior Online

Autor: Exxar

art

Iz kanadskog studija Piranha Games dolaze nove informacije o njihovoj nadolazećoj multiplayer simulacijskoj pucačini MechWarrior Online, prvoj novoj MechWarrior igri u desetak godina.

Kako kažu voditelji Piranha Gamesa, MechWarrior Online zadržati će  simulacijske karakteristike svojih prethodnika te ponuditi mogućnost da do 24 igrača po partiji sudjeluje u borbama gigantskim, do zuba naoružanim hodajućim vozilima. Igra će funkcionirati na free to play modelu, no naglašeno je kako igrači neće trebati grindati kako bi dobili pristup svojem omiljenom mechu, i da besplatni igrači neće na izbor imati samo mechove određene vrste.Kako kažu, ideja je da bilo koji igrač može pilotirati bilo kojim mechom bilo kada, ako tako poželi.

Zasad su najavljena tri puta progresije: napredovanje u pilotskim karakteristikama koje će obuhvaćati mogućnosti iskoristive u svim mechovima, napredovanje u karakteristikama pojedinih mechova, te napredovanje u frakcijskim rangovima.

Ovo potonje će koristiti vjernosti pojedinim frakcijama, bilo NPC frakcijama ili guildovima igrača, kao način progresije. Naime, pri završecima misija, umjesto experiencea dobivati će se loyalty pointi za frakcije, te će napredovanje u rangovima sa sobom nositi i predefinirane pogodnosti, ali i pogodnosti koje će definirati voeđe guildova. Oni koji se ne žele vezati za pojedini guild, imati će na raspolaganju tzv. lone-wolf misije.

I za kraj, najavljeno je kako će po trenutnim planovima igra biti isključivo PVP te kako će se odvijati u mnogim različitim okruženjima poput uništenih gradova, snježnih područja, džungli itd.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona