Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Fenix Rising DLC za Gears of War 3

Autor: Exxar

fenix_rising

Iz Microsofta dolazi najava Fenix Risinga, novog DLC-a za Gears of War 3, koji će donijeti nove multiplayer mape, skinove za likove i proširenu mogućnost napredovanja.

Fenix Rising sadržavati će pet novih mapa - Academy, Anvil, Depths, Escalation i The Slab. Također će igračima ponuditi po dva character skina za svaku stranu: Recruit Clayton i Thrashball Cole za COG te Savage Marauder i Savage Kantus za Locuste. I na kraju, tu je mogućnost da se igrač nakon dostizanja 100. levela vrati na 1. level ali uz zadržavanje sve progresije osim xp-a i ranka, što je moguće učiniti do tri puta. Svaki put kada to učini, dobiti će novi, ekskluzivni weapon skin.

Fenix Rising u prodaju će biti pušten 17. siječnja po cijeni od 800 MS bodova, a biti će besplatan za one sa Gears of War 3 Season Passom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona