Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Starpoint Gemini 2

Autor: Exxar

screenshot2

Domaći razvojni studio Little Green Men Games najavili su kako rade na nastavku Starpoint Geminia, svojeg sandbox RPG space sima.

Kao i u prethodniku, u Starpoint Gemini 2 imati ćete priliku trgovati i ratovati u Gemini sustavu, razvijati vještine svojeg lika i nadograđivati svoje svemirske brodove, te odabrati hoćete li slijediti glavnu priču ili na svoju ruku istraživati svijet. Novosti uključuju putovanje svemirom bez učitavanja novih područja, generiranje misija temeljeno na akcijama igrača i njegovom odnosu sa mnogobrojnim frakcijama, izravno upravljanje svemirskim brodovima u borbama, opširan set alata za modding, i drugo.

Starpoint Gemini 2 najavljen je za kraj 2012.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona