Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Pathfinder Online

Autor: Exxar

splash

Početkom tjedna Paizo Publishing najavili su kako je osnovan razvojni studio Goblinworks sa namjerom da razviju službeni Pathfinder MMORPG, Pathfinder Online.

Na čelu goblinworksa nalaze se ljudi s iznimno bogatim iskustvom sa pen and paper RPG i MMO tržišta (među njima i Lisa Stevens, suosnivačica Paizoa) te najavljuju kako će Pathfinder Online za razliku od većine trenutno dostupnih, "theme park" MMO-ova imati sandbox pristup i da će igračima omogućiti igranje u jedinstvenom online svijetu kojeg će upravo oni pokretati. Također je najavljeno kako Pathfinder Online neće doslovno koristiti Pathfinder pravila, već će odstupati od njih zbog potrebe prilagodbi novom mediju. Tako npr. leveli neće postojati u klasičnom smislu već će likovi napredovati unapređivanjem svojih vještina, no npr. sve poznate rase i klase iz Pathfindera biti će prisutne.

Više informacija o Pathfinder Online možete pronaći na www.goblinworks.com.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona