Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Skyrim u prodaji

Autor: Exxar

screenshot

U prodaju je konačno pušten Skyrim, najnoviji, peti po redu izdanak slavne Elder Scrolls serije first-person roleplaying igara.


Nakon dugo iščekivanja, došao je i taj dan. Od danas se na policama trgovina za Windows, PS3 i Xbox 360 nalazi The Elder Scrolls V: Skyrim. U tradiciji svojih prethodnika, i ovaj put igrač počinje kao zatvorenik čija je sudbina spasiti carstvo Tamriel od sila koje ga žele razoriti, koje ovaj put predstavlja zmajski bog Alduin.


Kao što se dosad moglo vidjeti iz promidžbenih materijala, zmajevi imaju centralnu ulogu igri, a zajedno sa ostalim likovima i pejzažem prikazani su potpuno novim engineom iz Bethesdine produkcije nazvanim Creation Engine. A od ostalih novosti, starim igračima serijala vjerojatno će najvažnije biti uvođenje novog sustava razvoja likova, koji je predstavljam kao "puno prirodniji" i intuitivniji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona