Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

DLC-ovi za Warhammer: Space Marine i Batman: Arkham City

Autor: Amarok

orkboss
DLC za Warhammer: Space Marine, šarmantnog imena Exterminatus, dolazi 25.10. na PC, PS3 i XBox 360. Bit će besplatan i dodavati co-op multiplayer opciju za četiri igrača, omogućujući vam da s prijateljima zaigrate kao jedna od tri klasa marinaca. Kad će postati dostupan, DLC će dolaziti s dva scenarija prepuna napucavanja orkova i sila Kaosa.

screenshot1

A prvog dana u jedanaestom mjesecu ove godine izlazi prvi DLC za Batman: Arkham City. Izdavač igre, Warner Bros., kaže kako će DLC uvesti Nightwinga kao lika s kojim će se moći prolaziti kroz nivoe. Naravno, imat će vlastite posebne sposobnosti i zgodne tehnološke điđe-miđe, a da vam ne bude dosadno prolaziti kroz iste stare nivoe, DLC će donijeti i dvije sasvim nove mape.

Izdavač je ujedno najavio i drugi DLC, koji će uvesti Robina, za 22. istog mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona