Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mass Effect 3 će imati multiplayer

Autor: Amarok

shepard

Bioware je potvrdio preko Twittera da će treći nastavak popularne serije igara Mass Effect imati i opciju igranja u više igrača. Još bitnije - najavljuju mogućnost igranja u co-op modu, što će reći da će više igrača moći zajedno prelaziti misije.


Multiplayer opcija je milozvučno nazvana Mass Effect 3: Galaxy at War. U njoj će četvero igrača moći sudjelovati u misijama u kojima vode elitni tim od četiri specijalaca dok izvršavaju zadatke vezane uz rat koji žari i pali galaksijom.


Također se spominje povezivanje multiplayer komponentne i kampanje za jednog igrača na način da izvršavanje mutliplayer misija pomaže vašem stanju u singeplayjeru.


Kako će to ispasti, uskoro ćemo saznati.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona