Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Uspon Isengarda

Autor: Exxar

Turbine Inc. u optjecaj su pustili Rise of Isengard, novu ekspanziju za MMORPG Lord of The Rings Online.

Rise of Isengard treća je punokrvna ekspanzija za LOTRO, a kao glavnu novost u igru uvodi tri dodatne regije za istraživanje i borbu protiv Sauronovih podanika: Dunland, zemlju ratničkih klanova pod Sarumanovom sjenom, Gap of Rohan, prolaz među Misty i White Mountainsa te ključno strateško mjesto u borbi protiv Sarumana, te naravno Isengard i njegovu okolicu. Osim novih područja i mnoštva tweakova postojećim elementima igre, level cap je podignut na 75 te je dodan i novi raid za 24 igrača.

Rise of Isengard moguće je nabaviti u tri verzije: Legendary Edition po 50 američkih dolara, Heroic Edition po 40 te Base Edition po 30.

IsengardScreen1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona