Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Legends of Dawn detalji

Autor: Exxar

coverHrvatski razvojni studio Dreamatrix koji među ostalima stoji iza igre Space Force: Rogue Universe, objavio je detalje o svojem nadolaećem RPG-u Legends of Dawn.

Legends of Dawn smješten je u fantasy svijet koji se među ostalim diči vrlo raznolikim terenom, mnogim podzemnim tamnicama, te elementima slavenske mitologije. Iz Dreamatrixa najavljuju kako će igrači imati veliku slobodu izbora, kako u razvoju likova tako i u kretanju svijetom i odabirima prilikom razvoja priče.

Igra bi po trenutnim najavama trebala izaći do kraja godine, a obećan je i multiplayer te modding toolset. Više informacija o igri možete pronaći na službenoj stranici.

promo1

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona