Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kreće beta nove ekspanzije za Lord of the Rings Online

Autor: Amarok

rise_of_isengard_art

Turbine je najavio da danas kreće beta testiranje nove ekspanzije za igru Lord of the Rings Online, naslovljene Rise of Isengard. Beta neće biti otvorena, tako da bez pozivnice džabe vam kucanje na Turbineova vrata.

Ako zaista želite zaigrati, možete unaprijed naručiti ekspanziju te dobiti razne povlastice unutar same igre, uključujući prioritet za sudjelovanje u beti.

Što će Rise of Isengard donijeti? Diže granicu mogućeg grinda na 75. razinu, nove raidove (za 24 igrača, ni manje, ni više), te otvara nove regije. Ako vas tako nešto veseli, nadajte se da će vas Plameni pehar odabrati.

To je iz Gospodara prstenova, ne?

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona