Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otvorena Beta za Hellgate

concept1

Danas je u pogon puštena otvorena beta Hellgatea, novog besplatnog MMORPG-a. Zatvorena beta testiranja započela su ranije ovog mjeseca, ali od danas je otvorena za sve na području Sjeverne Amerike i Europe.

Otvorena beta predstavit će i dva nova načina igranja; Duel Area u kojem će se odvijati PvP dueli, te Cow Room, arena puna zombija u kojoj će igrači morati riješiti određene zadatke kako bi pobjegli.

Hellgate je iz pepela uzdignut remake igre Hellgate: London iz neslavno propalih Flagship Studiosa. Pred nešto vremena prava na igru preuzela je korejska firma HanbitSoft, čija podružnica T3Fun izdaje igru za zapadno tržište. Igra je smještena 27 godina u budućnost kada se drevno proročanstvo ostvaruje te se vrata pakla otvaraju. Demoni i čudovišta razaraju svijet dok ljudi nastoje zaštititi svoju rasu i vratiti svijet u prijašnje stanje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona