Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen King Arthur: Fallen Champions

screenshot1

Paradox Interactive i Neocore Games najavili su u ponedjeljak novi nastavak u svom RTS/RPG serijalu King Arthur,  King Arthur: Fallen Champions.

Fallen Champions će služiti kao poveznica između King Arthura I i nadolazećeg King Arthura II. Izlazi  uskoro za PC i MAC u digitalnoj distribuciji najvjerojatnije po cijeni od oko deset američkih dolara. Igra se bazira na priči o tri junaka – vitezu, čarobnici i proroku, koji putuju kroz neistražena područja i rješavaju svoje individualne questove. Sudbina će ih spojiti, te će morati zajedno pobijediti zapreke koje se nalaze pred njima.

screenshot2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona