Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

F.3.A.R. u prodaji

Danas je konačno za PC, Xbox 360 i PlayStation 3 izašao dugo najavljivani i višestruko odgođeni F.3.A.R., treći nastavak popularnog FPS serijala F.E.A.R.

Prošli nastavak, F.E.A.R. 2: Project Origin (čiju recenziju smo upravo objavili) izašao je u veljači 2009. i fanovi su očekivali trenutnu najavu i početak radova na slijedećem nastavku, ali je novi developer Day 1 najavio nastavak tek u travnju 2010. te ga nekoliko puta odgađao.

Day 1 je u F.3.A.R. uveo mnogo inovacija. Neke od njih su online i offline co-op mode, novi cover sistem i jači element horora. U singleplayeru postoje dva lika: Point Man i Paxton Fettel. Dok Point Man koristi oružja i bullet time, Fettel se služi telekinezom, kontrolom uma i sličnim sposobnostima. Jednom kada level prođete s prvim, možete ga proći i s drugim likom. Igra također ima i četiri multiplayer moda: Fucking Run u kojem četiri igrača trče kroz valove neprijatelja i bježe od "Wall of Deatha". Contractions je pak survival level prilikom kojeg se igrači trebaju zabarikadirati i opremiti za sukob sa valovima protivnika. Tu su također i Soul Survivor te Soul King u kojima se igrači pretvaraju u duhove i zatim opsjedanjem računalnih protivnika trebaju pobijediti druge igrače.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona