Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi detalji o Dawn of War III

retribution_box_artU ožujku ove godine izašla je ekspanzija za Dawn of War II zvana Retribution. Podpredsjednik THQ-a, Danny Bilson odmah je pri početku njene prodaje najavio Dawn of War III koji možemo očekivati za otprilike dvije godine. I sada, četiri mjeseca kasnije pojavile su se prve informacije o novom nastavku popularnog RTS-a.

Bilson je najavio kako će za Dawn of War III Relic uzeti uspješne elemente prvog i drugog nastavka te dodati potpuno nove inovacije koje će zajedno stvoriti "savršenu igru". Ekipa iz THQ-a zvuči vrlo optimistično i najavljuje velika iznenađenja i radikalne inovacije. Jedno od takvih inovacija je veći naglasak na strateški element, gdje bi vrlo male odluke mogle utjecati na ishod cijele bitke.

Postoji spekulacija kako bi prvi prikaz novog DoW-a mogao biti na njemačkom Gamescomu u kolovozu.  Zasigurno ćemo pratiti novosti i pravodobno vas izvještavati.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona