Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Witcher 2 u prodaji!

Autor: Exxar

Napokon je došao i taj dan - željno očekivani Witcher 2: Assassins of Kings od danas je dostupan u prodaji putem trgovina i digital downloada!

Ako ste dosad živjeli u pećini, Witcher 2 je nastavak RPG-a kojeg je 2007. izdao dotad nepoznati poljski studio CD Projekt RED te je ubrzo postao megahit i glavna konkurencija etabliranim imenima na sceni poput BioWarea. Pred Witcherom 2 velika su očekivanja, no po svemu dosad viđenom vjerujemo kako će ih on u potpunosti ispuniti. Dok se ne dokopate igre, pogledajte launch trailer:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona