Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljene tri nove igre iz Capcoma

Autor: Exxar

Iz Capcoma sa nedavno održane konferencije Captivate 2011 dolaze najave tri nove igre: Asura's Wrath, Dragon's Dogma i Dead Rising 2: Off The Record.

Asura's Wrath je akcijska igra koja kombinira azijsku mitologiju sa SF elementima u kojoj igrač poprima ulogu bivšeg boga kojem su oduzete moći. Igra se se diči neprimjetnim prijelazima između akcije i narativnih animacija koje su u potpunosti realizirane u in-game engineu. Još jedna karakteristika kojom se igra ponosi su bossevi veličine čitavih planeta (!?) a u svemu tome moći ćete uživati na Xboxu 360 ili PS3 zasad još nenajavljenog datuma.

   

 

Dragon's Dogma je fantasy igra u kojoj ćete istraživati veliki, otvoreni svijet u potrazi za misterioznim zmajem. Uz vas će putovati i tri suborca čije će se sposobnosti razvijati ovisno o vašim akcijama i odabirima tijekom igre. Najavljuje se stilizirana akcijska borba u kojoj je važno gdje udarate protivnika i kako reagirate na njegove poteze, epska priča, mnoštvo jedinstvenih NPC-a, itd. Igra je najavljena za Xbox 360 i PS3 a izaći će iduće godine.

 

I na kraju, Dead Rising 2: Off The Record je remake Dead Risinga 2 u kojem igrač poprima ulogu fotoreportera na zadatku praćenja najezde zombija u velegradu. Osim od realizacije što kvalitetnijih fotografija (po kriterijima poput horora, drame, erotičnosti i brutalnosti) ova uvrnuta igra se sastoji od borbe protiv horde zombija uz pomoć mnoštva combo oružja. Najavljena je za jesen, također za Xbox 360 i PS3.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona