Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magicka: Vietnam i Elements of War u prodaji

Autor: Exxar

Danas se u prodaju pušta DLC za Magicku, Magicka: Vietnam te MMORTS Elements of War koji je originalno izdan prošle godine u Rusiji.

Magicka: Vietnam simpatične (neki bi rekli i krvožedne) čarobnjake iz Magicke smješta u prašume Vijetnama gdje će kao i u originalnoj igri uzrokovati neviđeno uništenje protivničkoj strani (Goblin-Cong ovaj puta), ali naravno ponekad i sebi. Od novosti tu je razno naoružanje iz doba vijetnamskog rata ali i nove čarolije poput one za dozivanje napada napalmom. Prodajna cijena je pet američkih dolara odnosno eura.

 

Elements of War je pak MMORTS smješten u ratom devastiran SAD iz bliske budućnosti. Osim standardnog arsenala poput tenkova i borbenih helikoptera tu su i mnoge tehnološki napredne izmišljotine, a centralnu poziciju zauzimaju oružja koja upravljaju vremenskim uvijetima i na taj način uzrokuju ogromne gubitke protivnicima. Igra se sastoji od singleplayer kampanje dostupne kroz digitalne i fizičke prodajne kanale te od MMO komponente bazirane na free to play modelu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona