Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mass Effect i Dragon Age multiplayer glasine

Autor: Exxar

game_informer_cover

Pojavile su se glasine o multiplayeru u narednim Mass Effect i Dragon Age naslovima, i to u Official PlayStation Magazineu te od BioWareovog producenta Mass Effect franšize Casey Hudsona.

Hudson je časopisu Game Informer izjavio kako iako još nemaju konkretnih planova, "multiplayer definitivno ima budućost u Mass Effect i ostalim BioWare naslovima". Također se osvrnuo na mogućnost MMO-a rekavši kako je to nešto što su fanovi tražili te da ima smisla u sklopu Mass Effect franšize.

S druge strane, u najnovijem broju Official PlayStation Magazinea u rubrici "Inside whispers" osvanula je natuknica kako je Draon Age 3 na putu, i to sa multiplayer komponentom.

Ovo su zasada samo glasine i pitanje je što će na kraju ispasti od svega. Mass Effect MMO bi s jedne strane bio direktna konkurencija Old Republicu, a s druge strane uključivanje multiplayera u BioWareove RPG-ove razveselilo bi mnoge fanove koji su uživali u multiplayeru Baldur's Gatea, Icewind Dalea i Neverwinter Nightsa.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona