Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Anomaly: Warzone Earth i HOARD u prodaji

Autor: Exxar

Protekli tjedan dvije su nove indie igre ugledale svjetlo dana - Anomaly: Warzone Earth iz 11 bit studios i HOARD iz Big Sandwich Games.

Anomaly: Warzone Earth je "obrnuta" tower defense igra smještena u budućnost gdje su alieni osvojili sve veće svjetske gradove te ih utvrdili ogromnim turretima. Igrač pak upravlja vojnim konvojem čija je zadaća probiti se kroz protivničke obrane pomoću pažljivog odabira rute i kompozicije konvoja. Za više informacija posjetite službenu stranicu, a nabaviti je možete po cijeni od 10 američkih dolara odnosno eura.

HOARD je pak akcijsko-strateška igra koja vas smješta u ulogu ni manje ni više nego zmaja čija je jedina želja sakupiti što veću gomilu blaga. Po putu ćete strašiti seljane, spaljivati dvorce, otimati princeze i roštiljati vitezove, a u multiplayeru se možete okušati u borbi protiv drugih zmajeva. Igra je izdana na Steamu uz cijenu od 10 eura.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona