Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mass Effect 3 detalji, snima se anime

Autor: Exxar

game_informer_cover

Prvi detalji o nadolazećem Mass Effectu 3 osvanuli su u američkom časopisu Game Informer, a također je najavljeno i snimanje Mass Effect animea.

Mass Effect 3 počinje na Zemlji gdje se Shepardu sudi za događaje odigrane tijekom posljednjeg Mass Effect 2 DLC-a Arrival. Usred suđenja dolazi do invazije Reapera, Shepard bježi na Normandy i još jednom se otiskuje na put galaksijom kako bi sakupio saveznike u borbi protiv mrskih protivnika.

Mnogi likovi iz prošlih nastavaka pojaviti će se i u trojci, a kao Shepardovi mogući suputnici zasad su potvrđeni Liara, Ashley/Kaiden, Garrus i novopridošlica James Sanders. Iz BioWarea su najavili mnoge moguće završetke igre, koji će ponovo ovisiti o kompoziciji družine i donesenim odlukama.

Obećani su pojačani RPG elementi, primarno putem većih stabala dostupnih skillova a sposobnosti će se moći unaprijeđivati više od jednom. Rečeno je kako će oružja biti slična onima iz dvojke ali uz povratak modova, pa će se tako moći izmjenjivati dijelovi poput cijevi, ciljnika itd., što će utjecati kako na performanse oružja tako i na njihov izgled.

Također je najavljeno kako će Electronic Arts u suradnji sa Funimation Entertainmentom i produkcijskom kućom T.O. Entertainment stvoriti cjelovečernji Mass Effect anime film. Produkcija je već započela, a svjetlo dana trebao bi ugledati na ljeto 2012. Podsjećamo, osim animea se snima i Mass Effect igrani film, a EA sa Funimationom također već radi i na Dragon Age animeu, kao što su to napravili i sa Dead Spaceom i Dante's Infernoom.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona