Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novi DLC za Dawn of War 2: Retribution

Autor: Exxar

dark_angels_DLC

Danas u prodaju ulazi novi DLC za popularni Dawn of War 2: Retribution smješten u Warhammer 40,000 univerzum. Tema DLC-a je Dark Angels Space Marine chapter.

Ovaj multiplayer DLC donosi novi skin za Space Marinese, preciznije onaj Dark Angels chaptera. Tako će novi look dobiti Tactical, Assault, Scout i Terminator squadovi te vozila, a Force Commander biti će zamijenjen Dark Angels Company Masterom. Luksuz se plaća, pa ćete za ovaj DLC morati izdvojiti 7.5 dolara odnosno eura.

Pored toga, u sklopu današnjeg patcha biti će isporučen i besplatan DLC koji u Last Stand unosi 12 novih achievementa, a svaki od njih pak daje igraču na raspolaganje novi komad wargeara za heroje.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona