Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sony Online Entertainment odustaje od Agencya

screenshot1

U razgovoru za časopis PC Gamer, predstavnici Sony Online Entertainmenta su najavili zatvaranje razvojnih studija u Denveru, Seatlleu i Tusconu. Zbog te odluke prekida se rad na Agencyu, PC i PS3 MMO naslovu koji je bio najavljen za kraj ove godine.

Sony će zbog zatvaranja studija otpustiti dio, točnije 205 zaposlenika, a preostale djelatnike će prebaciti u studio u San Diegu gdje će nastaviti rad na novim Planetside i Everquest nastavcima. Razlozi za takvu odluku su restrukturiranje poslovanja i preusmjeravanje radne snage na nastavke Sonyevih hitova Planetside i Everquest, koji su u poodmakloj fazi razvoja i zvučnija su imena od Agencya. Iz uprave SOE-a uvjeravaju igraću zajednicu da su poduzete mjere bile nužne i da će omogućiti Sonyevom osoblju rad na naslovima koji će biti pristupačniji široj publici, kao i bolju podršku trenutnim online naslovima i njihovim dodacima.

Da vas podsjetimo, The Agency je trebao biti open-world MMO primarno u FPS modu ali sa mogućnošću prebacivanja pogleda na onaj iz trećeg lika. Igra je trebala biti isprepletena raznim špijunskim, plaćeničkim i vozačkim  misijama, a u slobodno vrijeme bi mogli kratiti dosadu sa  mnoštvom mini igara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona