Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Spider-Man: Edge of Time

box_artRazvojni studio Beenox, kreatori Spider-Man: Shattered Dimensionsa su pod okriljem Activisiona najavili novu Spider-Man igru naziva Spider-Man: Edge of Time.

Po najavama igrač će ovaj put igrati uloge dvije verzije Spider-Mana, klasičnog i onog iz Spiderman 2099 serijala smještenog u budućnosti. Skakati će između dva vremenska razdoblja, u kojima će pokušati ispraviti slijed događaja gdje je sve pošlo po zlu i u kojem će prijevremena smrt Peter Parkera imati katastrofalne posljedice u oba vremenska razdoblja.

Spider-Man: Edge of Time trebala biti avantura prožeta brzom akcijom i stripovskom pričom baziranom na radovima Stan Leea, Steve Ditkoa (Amazing Spider-Man ) te Peter Davida i Rick Leonardia (Spiderman 2099). Gameplay po sistemu uzroka i posljedica trebao bi biti glavna okosnica igre, te će igraču davati puno slobode izbora ali će isto tako nagrađivati ili kažnjavati njegove odluke koje će se odražavati u obje stvarnosti. Nije određen točan datum izlaska (okvirno je rečeno na jesen ove godine), niti na kojim će se sve konzolama pokretati. Ako je prošli nastavak ikakav pokazatelj i uzimajući u obzir snagu novih prenosivih konzola, za očekivati je da će se pojaviti za PS3,XBOX, Wii, PSP, DS i/ili 3DS konzole.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona