xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Tjedni traileri 2

Autor: Exxar

Dobrodošli u druge po redu Tjedne trailere! Danas vam prenosimo upravo objavljen trailer svježe izdanog Arrival DLC-a za Mass Effect 2, cinematic trailer u kojem CCP nagovješta budućnost EVE Online te druge zanimljive trailere objavljene zadnjih tjedan dana.

Počinjemo sa trailerom koji prikazuje najnovija grafička poboljšanja u Funcomovom Age of Conan MMO-u. Jedan od MMO-ova sa najlošijim launchom do sada, za AoC se može reći kako se sasvim solidno izvukao iz pepela.

                          

 

Kao pripremu za uskori izlazak Portala 2, u Valveu su započeli seriju humorističnih trailera koncipiranih kao reklame iz in-game univerzuma. Do sada su izdana dva od četiri planirana takva trailera:

                  

          

 

Iz Kalypso Media dolazi novi trailer za The First Templar, a također je objavljen datum izlaska igre - 10. svibnja.

 

Bethesda je objavila novi trailer za Hunted: The Demon's Forge u razvoju inXile Entertainmenta sa Brian Fargom na čelu:

 

Na stranici Star Wars: The Old Republica osvanuo je novi trailer koji prikazuje character i equipment progression Jedi Guardiana:

 

Objavljen je još jedan trailer koji prikazuje različite načine rješavanja problema u Deus Ex: Human Revolution:

 

Novi trailer za Dungeon Siege III prikazuje Katarinu, jedan od likova koji će biti dostupni na odabir igračima:

 

CCP su izdali trailer za EVE Online koji prikazuje budućnost ove franšize. Da, franšize, jer se već neko vrijeme radi na MMO pucačini za konzole smještenoj u setting EVE-a. Dvije igre će biti međusobno povezane, te će se događaji u jednoj odražavati na situaciji u drugoj.

 

I kao šećer na kraju, prenosimo vam trailer koji prikazuje netom izdan Arrival DLC za Mass Effect 2:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona