Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mass Effect 2: Arrival u prodaji

Autor: Exxar

screenshot2

Danas se u prodaju pušta posljednji DLC za Mass Effect 2: Arrival.

Arrival donosi novu avanturu koja počinje nestankom tajnog agenta unutar Batarianskog dijela svemira. Prije svog nestanka, javio je kako je otkrio nagovještaje o invaziji Reapera, stoga je Shepard poslan da ga spasi. Sheparda će ova avantura odvesti na rub galaksije gdje će otkriti istinu o dolasku Reapera, te će tako ovaj DLC poslužiti kao most između Mass Effecta 2 i 3.

Kako bi ste i sami iskusili ovu avanturu, trebat ćete izdvojiti 560 BioWare ili MS bodova, ili sedam američkih dolara, ovisno o vašoj odabranoj platformi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona