Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Odgođeni Duke Nukem Forever i Stronghold 3

Autor: Exxar

Žalosna vijest za sve ljubitelje Duke Nukema - Duke Nukem Forever odgođen je za 10. lipnja. Stronghold 3 je također odgođen, i to za ljeto ove godine.

Oni koji su bili skeptični prema Dukeovom ustanku iz pepela sada su došli na svoje, no mi smo svejedno optimistični i nadamo se kako daljnjih odgoda neće biti. Povodom objave odgode, iz Gearboxa su objavili trailer sa njihovim predsjednikom Randy Pitchfordom u glavnoj ulozi.

screenshot1

Strongold 3 je pak do nedavno bio najavljen za prvu četvrt ove godine, no upravo je odgođen za ljeto. Razlog tome je navodno implementacija mnoštva novih mogućnosti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona