jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Dvije nove igre u bespućima svemira

screenshot1

U prodaju je upravo pušten indie taktički svemirski RPG Starpoint Gemini, a nedavno je upogonjen i novi besplatni svermirski MMO Black Prophecy.

Icberg Interactive je izdao Starpoint Gemini, svemirski taktički RPG u kojem ćete putovati širokim prostranstvima svemira, boriti se, istraživati i trgovati. Svemirski brodovi se mogu nadograđivati a sami igrači skupljaju experience i nadograđuju svoje sposobnosti. Sve to će se koristiti u masovnim svemirskim bitkama, u kojima će se određivati budućnost Geminia.

A prije nekoliko dana izdan je igrivi demo koji sadrži uvod, trening misiju i prve dvije misije iz kampanje. Uz to igrači mogu lutati dvama sektorima i ukrcavati se u veliki broj svemirskih letjelica koje su dostupne u punoj verziji igre.

Druga novost je otvaranja servera za europsku inačicu besplatnog MMO naslova Black Prophecy. Igra se za sada može igrati samo na engleskom i njemačkom jeziku te na europskom području, ali je najavljena i za američko tržište nakon opsežne bete koja je upravo počela.

Igrači  u Black Prophecyu mogu pripadati jednoj od dvije frakcije, genetski savršenim Genidesima ili kibernetički pojačanim Tyima. Koju god stranu odabrali vaše misije će vas voditi širom svemira a uz osnovne misije koje će polagano otkrivati priču moći ćete sudjelovati u mnoštvu PvP ili PvE misija solo ili u grupi. Kada se pridružite ili osnujete svoj klan, počinjete sa zajedničkim skupljanjem resursa kojima gradite svoju klansku stanicu (vašu bazu), a koja je poslije nadogradiva sa mnoštvom modula. Svemirski brodovi se mogu modificirati da bi bili unikatno malo remek djelo prilagođeno vašem ukusu i stilu igre.

Ako niste sigurni je li ovo vaš tip igre, pogledajte trailer koji je objavljen povodom izdavanja i odlučite sami.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona