Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dvije nove igre u bespućima svemira

screenshot1

U prodaju je upravo pušten indie taktički svemirski RPG Starpoint Gemini, a nedavno je upogonjen i novi besplatni svermirski MMO Black Prophecy.

Icberg Interactive je izdao Starpoint Gemini, svemirski taktički RPG u kojem ćete putovati širokim prostranstvima svemira, boriti se, istraživati i trgovati. Svemirski brodovi se mogu nadograđivati a sami igrači skupljaju experience i nadograđuju svoje sposobnosti. Sve to će se koristiti u masovnim svemirskim bitkama, u kojima će se određivati budućnost Geminia.

A prije nekoliko dana izdan je igrivi demo koji sadrži uvod, trening misiju i prve dvije misije iz kampanje. Uz to igrači mogu lutati dvama sektorima i ukrcavati se u veliki broj svemirskih letjelica koje su dostupne u punoj verziji igre.

Druga novost je otvaranja servera za europsku inačicu besplatnog MMO naslova Black Prophecy. Igra se za sada može igrati samo na engleskom i njemačkom jeziku te na europskom području, ali je najavljena i za američko tržište nakon opsežne bete koja je upravo počela.

Igrači  u Black Prophecyu mogu pripadati jednoj od dvije frakcije, genetski savršenim Genidesima ili kibernetički pojačanim Tyima. Koju god stranu odabrali vaše misije će vas voditi širom svemira a uz osnovne misije koje će polagano otkrivati priču moći ćete sudjelovati u mnoštvu PvP ili PvE misija solo ili u grupi. Kada se pridružite ili osnujete svoj klan, počinjete sa zajedničkim skupljanjem resursa kojima gradite svoju klansku stanicu (vašu bazu), a koja je poslije nadogradiva sa mnoštvom modula. Svemirski brodovi se mogu modificirati da bi bili unikatno malo remek djelo prilagođeno vašem ukusu i stilu igre.

Ako niste sigurni je li ovo vaš tip igre, pogledajte trailer koji je objavljen povodom izdavanja i odlučite sami.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona